Op de bon gezet op Kerkbuurt voor ‘zonder redelijk doel’ rondhangen

SLIEDRECHT – Twee jongeren zijn donderdag 7 januari 2021 even voor 17.00 uur door de politie aan winkelpromenade Kerkbuurt bekeurd. Ze zouden zonder redelijk doel hebben rondgehangen.

De doorsteek is volgens de politie ‘altijd een rommel’ en ‘het ziet er soms echt niet uit’. Dan maar handhaven, vond de politie. “Want alleen wegsturen helpt kennelijk niet”, schrijft een wijkagent op sociale media. (Foto Politie Drechtsteden Buiten)

Het voorval was op de plaats waar voorheen een computerwinkel was gevestigd. Bij de overdekte doorsteek naast Ter Stal. Eén jongen was 14 jaar. Vanwege zijn leeftijd is de boete gehalveerd naar € 50,–. De ander was 18. Hij moest € 100,– betalen. Beiden wonen in Sliedrecht. Voor de wijkagenten waren  het bekende ‘hangers op straat’.

4 gedachten over “Op de bon gezet op Kerkbuurt voor ‘zonder redelijk doel’ rondhangen”

  1. Johan van LLDL zou zeggen; “ach je moet het een beetje luchhhhhtiggggg nemen”

    Heb ik je gekwetst? Hoop het niet eigenlijk. We moeten in deze ongezonde tijd ook nog wat kunnen lachen.

  2. Arme jongens. Ze erden misschien gestoord in een spannende afspraak / ontmoeting en durfden dat natuurlijk niet uit te leggen.

    “Als gras 2 kontjes hoog is”, is meestal in de 2e week van mei jongens, maar aangezien de vorst uit blijft kan dit mogelijk met 3 weken worden vervroegd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld