Gezonde lunch bestellen in Sliedrecht op nieuw platform Lunch.nl

(Commercieel artikel)
BODEGRAVEN / SLIEDRECHT – Lunch.nl, het nieuwe platform dat kan zorgen voor een gezonde lunch, is sinds vandaag, donderdag 7 januari 2021, online. Via de website kunnen bedrijven in de omgeving van Sliedrecht een gezonde lunch bestellen bijvoorbeeld voor op kantoor of thuis.

Het lunch platform biedt naast luxe belegde broodjes, salades en sapjes zelfs ook fruitboxen op het werk aan. Consumenten kunnen ook het gehele assortiment bestellen en laten thuisbezorgen. (Afbeelding via Lunch.nl)

Met deze nieuwe website wil Lunch.nl een gezonde lunch flexibel kunnen aanbieden en voor iedereen gemakkelijk, snel en betaalbaar maken. Deze cateraar is in Sliedrecht in staat om binnen één uur een dagverse lunch, salade, brunch, high tea, ontbijt of traktatie te leveren.

Voordelen online bezorgen
Lunch.nl Sliedrecht combineert het beste van twee werelden: het gemak van online bestellen én de kwaliteit en service van de lokale cateraar. Het bestellen van een (zakelijke) lunch is meestal een ‘low interest’ activiteit maar biedt ook kansen. Denk eens aan werknemers op een positieve manier aan je binden en de productiviteit verbeteren door lekker en gezond eten. Ook het belonen van een teamprestatie op het werk kun je op deze manier effectief vormgeven. Door de lokale aanwezigheid is het logistiek mogelijk om binnen één uur verse broodjes en salades te bezorgen.

Zakelijk aftrekbaar
Een voordeel is dat de kosten van zakelijk aftrekbaar zijn tot € 227,– per werknemer per jaar. Dit biedt bedrijven voldoende ruimte om eens te kijken hoe ze hun medewerkers wat extra’s zou kunnen bieden.

Regionaal gestart
De cateraar is nu regionaal gestart in de plaatsen Barendrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht en Zwijndrecht. Lunch.nl heeft de ambitie om uiteindelijk een landelijke dekking te realiseren om zo in héél Nederland een gezonde lunch te gaan bezorgen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld