Ontwerpwedstrijd ‘Sliedrecht herkenbaar’

SLIEDRECHT – Sliedrecht moet beter op de kaart worden gezet en daarom is er een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Deelnemers die Sliedrecht op de kaart weten te zetten, kunnen zich tot 1 september 2015 aanmelden. 

“Sliedrecht heeft een mooie ligging aan het water, er zijn grote bedrijven gevestigd die goed draaien, detailhandel en winkels met naam en regionale aantrekkingskracht. Toch heeft Sliedrecht geen herkenbare uitstraling naar buiten toe. Sliedrecht is nu, vanaf de snelweg gezien, een lang lint van bebouwing zonder herkenbare elementen. Ook wanneer je Sliedrecht binnen rijdt zijn er geen kenmerkende elementen te zien, waardoor je weet dat je in Sliedrecht bent. Een uniek beeld kan bijdragen aan de herkenbaarheid van Sliedrecht. Ga jij de uitdaging aan en verras jij de jury en het college van B&W met jouw ontwerp?”, schrijft de gemeente op hun website. 

Eisen
De gemeente Sliedrecht wil een beeld dat de herkenbaarheid van vergroot. Een sterk beeld, waarbij je in één oogopslag weet: Ik ben er, dit is Sliedrecht. Dit kan hoeft niet per definitie een stenen beeld te zijn. Je kunt ook een ontwerp maken met licht, vorm of kleur zijn of een combinatie hiervan. Het beeld moet aansprekend zijn, aansluiten bij het ‘DNA van Sliedrecht’, duurzaam en financiëel aantrekkelijk zijn. 

Deelnemers kunnen hun inzending uitsluitend mailen naar: r.aarts@sliedrecht.nl. De inzendtermijn sluit maandag 31 augustus 2015 om 23.59 uur.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld