Onderneming lief! lifestyle vertrekt uit Sliedrecht

SLIEDRECHT – Lief! lifestyle gaat weg uit Sliedrecht. Met ingang van 1 december 2016 verhuist het bedrijf naar de Haarstraat in Gorinchem. Daar concentreert de kleding-lifestyle onderneming zich vooral op design, marketing en planning.

Het bedrijf lief! lifestyle gaat na 3 jaar Sliedrecht verlaten.

Lief! lifestyle, bekend geworden van de kleurrijke baby- en kinderkleding, is gevestigd aan de Blankenstraat met het hoofdkantoor-winkel-logistiek-online. In de nieuwe opzet wordt het anders. “Logistiek en online zijn al verplaatst naar onze aandeelhouder in Stuttgart, in Duitsland. In Sliedrecht hadden we een verkapte winkel, maar we vertrekken”, zegt John van den Herik van lief!lifestyle tegen Sliedrecht24. 

Winkels
Lief!lifestyle gaat in zijn geheel weg uit Sliedrecht. Van den Herik vertelt over de toekomstplannen. “Komend voorjaar openen met Kids Brand House waar Lief! een belangrijk onderdeel van uitmaakt een aantal winkels in Nederland. Dat is vanaf januari, februari, komend jaar. Binnenkort maken we de plaatsen bekend, waar de winkels komen. Niet in Sliedrecht.”

Merk 
Lief! Lifestyle is ontstaan uit de droom van de lief! oprichters om iets ’kleins’ en ’eigens’ te beginnen. In mei 2005 openden zij het eerste winkeltje onder de naam ‘lief!’, met een collectie babykleding in vrolijke kleuren in Giessenburg. In de loop der jaren is lief! uitgegroeid tot een breed lifestyle merk waarin kleding en lifestyle met elkaar gecombineerd worden. Dankzij deze unieke combinatie biedt het merk een grote variatie aan productgroepen met diverse accessoires  en kleurrijke artikelen voor het hele gezin. Het merk Lief! is inmiddels wereldwijd verspreid en te vinden in zaken in o.a. de Verenigde Staten, Canada, Saoudi-Arabië en Duitsland, 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld