Ochtend- en avonddienst Gereformeerde Kerk in teken nieuw kerkelijk seizoen

SLIEDRECHT – De beide kerkdiensten van zondag 25 september 2022 in de Gereformeerde kerk aan Middeldiepstraat 6, de ochtend- en avonddienst, staan in het teken van een nieuw kerkelijk seizoen en kennen allebei een apart thema. Beide diensten zijn hier online rechtstreeks te volgen. 

De Slagsingers uit Barendrecht komen zondagavond naar Sliedrecht. (Foto via Gereformeerde Kerk)

Het thema van de ochtenddienst is ‘God is Liefde’. Om 09.30 uur is iedereen welkom voor een kopje koffie / thee en elkaar te ontmoeten. De dienst begint om 10.30 uur.

Gospelband
Het is een zogenaamde ‘VierdeZondag’, een laagdrempelige dienst die elke vierde zondag van de maand wordt gehouden, waarin alle leeftijden van de kerkgangers worden aangesproken. Muzikale medewerking verleent deze zondagmorgen de Sliedrechtse gospelband Exodus en voorganger is Gerard de Haan. 

Koor
In de avonddienst is het thema ‘Groot is Uw trouw, o Heer’ en begint om 18.00 uur. Het is een zondagavondzangdienst. Het is voor het eerst na de coronapandemie dat een koor optreedt, namelijk De Slagsingers uit Barendrecht o.l.v. Johan den Hoedt. Bert Kruis is de organist; Johan Crezee verzorgt de verbindende teksten. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld