Sunday Jazz is terug met Bigband Blast! en zangeres Nadia Basurto

SLIEDRECHT – Het evenement Sunday Jazz is zondag 2 oktober 2022 om 15.00 uur terug. Bigband Blast! kan eindelijk de fantastische concertreeks voortzetten. Op de eerste zondag van oktober staat Bigband Blast! samen met zangeres Nadia Basurto in sporthal De Basis aan Benedenveer 3. 

Dit is zangeres Nadia Basurto. Het laatste concert in deze reeks was in december 2019. “Daarna gooide corona helaas roet in het eten. We hadden destijds twee vocalisten en we vonden het een leuk idee om de Spaanse zangeres, die toen optrad ook nu te vragen. Zij zingt een aantal heerlijke nummers met de band mee”, vertelt Enrico Vastenhout. 

“We mógen alweer een poosje en daar zijn we maar wát blij mee”, zegt Enrico Vastenhout namens de werkgroep Sunday Jazz en Bigband Blast!, “Net voor de zomervakantie had Bigband Blast! alleen besloten concerten, maar nu is het tijd voor een Sunday Jazz concert waar iedereen van harte welkom is.”

Ervaren
Zangeres Nadia Basurto is in Barcelona geboren en in 2012 is ze als jazz- en wereldmuziekzangeres cum laude afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. “Omdat muziek altijd mijn kompas bij beslissingen is, heb ik veel ervaring opgedaan met optredens in diverse landen. Ook heb ik veel lesgegeven. Begeleiden, inspireren en geïnspireerd raken door anderen in wat mijn passie is, is een geweldige beloning. Ik heb een solocarrière als jazzzangeres waarmee ik in verschillende samenstellingen optreed. Ik neem deel aan allerlei projecten die variëren van klassiek tot Naftule, een originele muziekreis die jazz, flamenco en klezmer vermengt met poëtische en surrealistische teksten in verschillende talen. Maar zondag 2 oktober ga ik optreden met Bigband Blast!, onvervalste bigband-jazz en daar heb ik enorm veel zin in.”, zegt Basurto. 

Tekst gaat onder foto verder.
Muzikaal sterk. Dit is Bigband Blast! (Foto Sunday Jazz)

Kaarten
Toegangsbewijzen kosten € 7,50 p.p. en zijn zondag verkrijgbaar bij de ingang van de sporthal. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld