‘De juiste reisverzekering voor Sliedrechters’

SLIEDRECHT – De meeste mensen zien het niet als hobby om verzekeringen af te sluiten en zich in verzekeringen te verdiepen. Daardoor missen veel mensen belangrijke informatie en kunnen ze vergoedingen mislopen! Daarom leggen we in dit artikel kort aan je uit wat een reisverzekering is en wat een verzekeraar voor je kan betekenen.

Reisverzekering
Een reisverzekering verzekert je tegen schade en verliezen tijdens je vakantie. Dit kan ook een vakantie binnen Nederland zijn. Echter, zijn de risico’s op een vakantie binnen Nederland minimaal. De meeste ziektekosten die je in het buitenland maakt, worden gedekt door je basis zorgverzekering. Je moet wel letten op landen waar zorgkosten hoger liggen dan in Nederland. Het kan namelijk zijn dat je zorgverzekeraar deze kosten niet verzekert. Een reisverzekering doet dat in zo’n geval wel!

Met een reisverzekering verzeker je tegen:
• Diefstal, verlies of beschadiging van je bagage,
• Onverwachte geneeskundige kosten,
• Ongevallen op vakantie,
• Kosten die je maakt door een ongeval, zoals omboeken van een vlucht of extra verblijfkosten,
• Gered worden van een berg of op het water.

Bovendien helpt een reisverzekering bij het vinden van oplossingen. Is er bijvoorbeeld een ongeval gebeurd tijdens vertrek naar het vliegveld in Sliedrecht of elk andere stad? Dan kan je reisverzekering je vlucht omboeken en zorgen dat je businessclass kan zitten en assistentie krijgt op het vliegveld. Zo kun jij je concentreren op je herstel of andere tegenslag, terwijl je reisverzekeraar er voor zorgt dat je zo goed mogelijk weer naar huis kunt.

Werelddekking of Europadekking
Je kunt bij het afsluiten van je verkering voor twee verschillende opties kiezen. Een Europadekking verzekerd je vakantie voor reizen naar Europese landen. Welke landen en regio’s dit precies zijn, verschilt per verzekeraar. Controleer dit dus goed! Valt je vakantie land niet binnen de Europadekking? Of ga je ook wel eens buiten Europa op vakantie? Dan kies je voor een werelddekking. Dan ben je overal in de wereld verzekerd.

Soorten reisverzekeringen
Een kortlopende reisverzekering is geschikt voor iemand die niet vaak op vakantie gaat. Ga je meerdere keren of meer dan drie weken per jaar op vakantie? Dan is het goedkoper om een doorlopende reisverzekering te kiezen. Hiermee hoef je niet elke keer de juiste verzekering te zoeken en vergeet je ook niet om op tijd een verzekering af te sluiten.

Verzekeraar
Oké, je weet nu wat voor soort reisverzekering je nodig hebt. Dan is het nu tijd voor de tweede stap: Reisverzekeringen vergelijken. Stop hier genoeg tijd en energie in, zeker wanneer je een doorlopende reisverzekering wil nemen. Bovendien is het goed om te kijken naar andere aanvullingen zoals een annuleringsverzekering of autopechhulp. Wil je nog meer informatie over reisverzekeringen? Neem dan eens een kijkje bij de reisverzekeringen van Inshared. Op de website vind je namelijk nog meer informatie zoals hoe snel een verzekering in gaat en wat de jaarbeloning van Inshared inhoudt!

Dit is een commercieel artikel.

1 gedachte over “‘De juiste reisverzekering voor Sliedrechters’”

  1. Jaar in jaar uit moet ik lezen dat de gemeente Sliedrecht kwalijk wordt genomen dat ze ‘buiten de deur’ de gemeentegids laten produceren, of leuzen als ‘koop lokaal’ voor een persoonlijk advies, en nu er wat geld mee gemoeid is (Dit is een commercieel artikel), gooien we onze principes overboord.
    Wilt u echt onafhankelijk advies, keuze uit meerdere verzekeringsmaatschappijen, stap dan eens binnen bij onze collega’s van Van Dijk Verzekeringen, Assurantiekantoor de Noord, Baars verzekeringen, en zo zijn er wellicht nog meer. Hier staan ze persoonlijk voor u klaar en wordt u gegarandeerd goed geholpen. Daarnaast steunen zij vaak lokale (sport)organisaties. Uiteraard bent u ook bij VDL op de Kerkbuurt van harte welkom, maar dat lijkt mij een overbodige opmerking.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld