Nuttige oefenpartij v.v.Sliedrecht tegen G.J.S.

door Joop Hartog
SLIEDRECHT – Omdat vanwege carnaval zaterdag 6 februari 2016 geen competitieronde wordt afgewerkt, oefende Sliedrecht dinsdag 4 februari 2016 op de eigen Lockhorst tegen het Dalemse G.J.S., dat momenteel in de bovenste regionen van de 2e klasse F meedoet voor de prijzen.

Michael Potkamp nam het tweede doelpunt van v.v. Sliedrecht voor zijn rekening. (Foto Joop Hartog / Sliedrecht24)

Zonder de nog steeds geblesseerde Johan Versluis en Dennis Verhoef, liet Sliedrecht-trainer Kees van Loon in de eerste helft ook Gavier Breidel, Paul Scheurwater en Stefan van Dam aan de kant, om andere spelers aan het werk te zien, zoals Rob v.d. Wetering, Shurnel Francois en Dennis Bot.

Voorzet
De eerste 20 minuten was een gelijkopgaande strijd, met een grote mogelijkheid voor Luciano van Harlingen die alleen voor doel miste. Toen was daar toch weer Roy Leeuwestein die even later een goede voorzet van Jordy de Jong afrondde (1-0). G.J.S. bood prima tegenstand, maar kon zelf geen kansen creëren, alhoewel een afstandschot halverwege de tweede helft de lat boven Basjan Munten toucheerde. 

Zoekende
Een prima pass van de hardwerkende Paul Scheurwater stelde Michael Potkamp in de gelegenheid om na bijna 70 min. de verdiende 2-0 te scoren. Al met al een nuttige oefenpartij, waarin vooral in de tweede helft de combinaties vaak vlot liepen en Sliedrecht veelvuldig balbezit had, zonder dat daar veel kansen door werden gecreëerd. In dat opzicht is Sliedrecht qua afronden nog wat zoekende. Zaterdag 13 februari 2016 volgt de uitwedstrijd tegen Roda Boys/Bommelerwaard, aanvang 14.30 uur.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld