Nieuwjaarsreceptie v.v. Sliedrecht gaat niet door

SLIEDRECHT – De nieuwjaarsreceptie die zaterdagmiddag 6 januari 2018 zou worden gehouden, gaat niet door. Oud-voorzitter Peter van Dommele (55) is onverwacht overleden. Ook het 7 tegen 7 toernooi is om deze reden geschrapt.

Van Dommele overleed zaterdagochtend tijdens het sporten. Details zijn verder niet bekendgemaakt. Van Dommele was een aantal jaren voorzitter van v.v. Sliedrecht. Een nieuwe datum voor de nieuwjaarsreceptie is nog niet bekend.

Reactie
Voetbalvereniging Sliedrecht kwam zaterdag later op de dag met een reactie. “Peter is jarenlang trainer/leider geweest van jeugdteams en is van 7 november 2008 tot en met 27 juni 2013 voorzitter geweest van onze vereniging. De voorzittersrol heeft hij, in lastige bestuurstijden, met enthousiasme en gedrevenheid uitgeoefend. We zullen Peter herinneren als iemand die voor de gehele vereniging klaar stond en contact had met eenieder. Wij wensen Petra, de kinderen en de familie sterkte toe om dit verlies te verwerken”, schrijft het bestuur ook namens de leden van voetbalvereniging Sliedrecht op hun website.

2 gedachten over “Nieuwjaarsreceptie v.v. Sliedrecht gaat niet door”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld