Nieuwe website schaakvereniging online

SLIEDRECHT – Schaakvereniging Sliedrecht heeft een nieuwe website. “Bijna alle informatie van de oude site is overgezet en ook nieuwe informatie is al te vinden op deze site. De komende tijd zullen er ongetwijfeld nog verbeteringen worden aangebracht, maar de basis is stevig en lokt natuurlijk bezoekers naar de info van Schaakvereniging Sliedrecht, die erom bekend staat snel actueel te zijn”, zegt Jerry van Rekom. 

De website is op basis van WordPress gemaakt en biedt Schaakvereniging Sliedrecht de mogelijkheid de site actueel te houden, maar ook op een eenvoudige wijze naar smaak aan te passen. 

Vulling
De nieuwe site is het initiatief van clubkampioen Wim Pool, die de zomermaanden heeft benut om het raamwerk van de site in elkaar te zetten. De afgelopen week hebben enkele leden voor de vulling van de site gezorgd, zodat de site sinds nu operationeel is. Van Rekom: “Mede dankzij de inzet van enkele leden – met name Wim Pool – heeft Schaakvereniging Sliedrecht in no time een nieuwe website in elkaar gezet.”

Flexibelere website
Met de nieuwe website sluit 80-jarige Schaakvereniging Sliedrecht een periode af. Gedurende 5 jaar werd gebruik gemaakt van een gesponsorde website (via Bezichtig.nu – red.) “De vereniging gaat nu voor een nog meer flexibelere website, waarop de activiteiten van alle leden en teams nog makkelijker en sneller actueel kan worden gehouden”, aldus Van Rekom. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld