v.v. Sliedrecht verslaat ook Achilles Veen

door Joop Hartog
SLIEDRECHT – Nadat eerder met grote cijfers in de oefenperiode van 3e en 2e klassers werd gewonnen, voegde Sliedrecht afgelopen zaterdag nog een monsterzege aan deze reeks toe: tijdens het trainingskamp in Limburg werd Limburgia met 12-1 verpletterd. Dinsdagavond 18 augustus 2015 werd op eigen veld een heuse krachtmeting tegen hoofdklasser Achilles Veen afgewerkt.

In een zeer aantrekkelijke wedstrijd was de krachtsverhouding aardig in balans. (Foto Joop Hartog)

Na een eerste helft met wat kleine kansjes aan beide kanten werd met 0-0 gerust. 

Progressie
Na de pauze schroefde Sliedrecht het tempop wat op en na een uur spelen tikte Gavier Breidel de 1-0 binnen na een corner. De zoals gewoonlijk hard werkende spits Dennis Verhoef zorgde een kwartier later met een hard schot van afstand voor 2-0 en enkele minuten voor het eindsignaal kopte Verhoef zijn 2e en Sliedrechts 3e goal binnen op aangeven van Glenn Scheepbouwer. Een prima resultaat waarover ook trainer/coach Kees van Loon goed te spreken was. “Als team maken we progressie, niet alleen aan de bal, maar ook in de omschakeling. We zijn nog steeds aan het bouwen, maar wel groeiende”, aldus Van Loon.

De serie oefenwedstrijden zit er op. Zaterdag 22 augustus 2015 speelt Sliedrecht thuis een bekerwedstrijd tegen Moerse Boys (1e klas). Aanvang 17.00 uur

Plaats een reactie

*=Verplicht veld