Visagiste José Leeuwis geeft ook workshops

SLIEDRECHT – Voor visagiste José Leeuwis uit Sliedrecht is het werken met make-up een passie. Dat kan je aan haar overlaten. En juist dat wil zij overbrengen op anderen, daarom organiseert ze o.a. workshops. Maar u kunt bij haar ook voor een persoonlijk advies terecht.

“Gericht op uw gezichtsvorm en ook de koele en warme kleuren om zo het beste resultaat te behalen”, vertelt José Leeuwis, “Voor mij is elke vrouw uniek, met de juiste make-up, tips en trucs kom je tot een geweldig resultaat.”

Ervaring heeft ze. Veel opdrachten passeren de revue. José Leeuwis: “Ik werkte bij en met kappers, bruiden opmaken en voor commercials. Andere hoogtepunten waren de verschillende en uiteenlopende opdrachten bij modellenbureau Galucci en het mogen meewerken aan de introductie van het Euregio Magazine Niveau in Maastricht.” Ook deed ze model in een dag bij Color Style in Gorinchem en Model in een dag bij ’t Stijlhuys in Heukelum.

Opleiding
In een ver verleden volgde ze een opleiding bij New Line Studio’s te Sittard, in Limburg. Daarna behaalde ze haar diploma tijdens het afleggen van het Landelijk Examen Visagie van de Vereniging NVPV.  

Interesse? Stuur een e-mail: [email protected] of bel met tel. mob. 06 10392220.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld