Nieuwe reeks Alpha-bijeenkomst van start in Pand 33

SLIEDRECHT – Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die vanaf dinsdag 24 september 2019 in Pand 33, Kerkbuurt 264, wordt aangeboden. De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 tot 21.45 uur.

In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha. 

In twaalf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen.

Inspirerend verhaal
Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen. Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting.

Informatie
Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers hier online of neem contact op met Frans Willemsen, tel. 0184-415506 of per e-mail: f.m.willemsen@solconmail.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld