Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Zangeres Corry Konings treedt op tijdens ASVZ Familiedag

SLIEDRECHT – Zaterdag 31 augustus 2019 houdt ASVZ vanaf 10.00 uur een Familiedag, waar ouders en bewoners elkaar ontmoeten. Zangeres Corry Konings sluit rond 15.00 uur de dag aan de Touwbaan af.

Zangeres Corry Konings (Foto via Jan Vis Artiesten en Evenementen) 

Na het buffet is vanaf 13.00 uur het terrein opengesteld voor iedereen die zin heeft een kijkje te komen nemen en dus kan iedereen mee genieten van het optreden van Corry Konings. ASVZ ’50 jaar vooruit’ viert op dit moment het ASVZ Zomerfestival. Momenteel zijn voor de bewoners dineravonden in de tropisch ingerichte feesttent. Ook komende week zijn er nog vijf avonden. Gezellig lekker dineren met een vrolijk muziekje en dansje.

Openlucht kerkdienst
Zondag 1 september 2019 is voor het eerst een openlucht kerkdienst op het terrein van ASVZ locatie Merwebolder. Een bijzondere dienst, waar iedereen welkom is. De aanvang is 14.00 uur. Uiteraard is er een koor dat samen zingt met Marcel Zimmer. Annie Mulder vertelt een mooi verhaal en er wordt veel gezongen.

Reunie
Zaterdag 7 september is van 11.00 – 17.00 uur een reunie voor (oud)medewerkers, clienten, vrijwilligers, familie. Aanmelden kan online. Naast de ontmoeting van “oude” gezichten zal een ASVZ-museum zijn ingericht, kan men kennis nemen en ervaren van Eureka, de afdeling gespecialiseerd in zorgtechnologie, worden rondleidingen georganiseerd en zijn demonstraties van dagbestedingsactiviteiten. Ook de winkels zijn open. Muzikale omlijsting is er o.a. van de bands van United by Music.

Vrijwilligers
Trots is ASVZ dat er bij al deze festiviteiten veel vrijwilligers kunnen worden ingezet, want alleen daardoor is het mogelijk met elkaar feest te vieren. Bijzondere ondersteuning wordt gegeven door cliënten van ASVZ, de zogenaamde superhelpers. Deze cliënten zijn naast hun werk vrijwilliger en maken het mee mogelijk dat deze maand iets extra’s kan worden gedaan.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld