Nieuwe Alpha cursus van start

SLIEDRECHT – Ontmoeten, vragen en ontdekken. Dat doe je op Alpha. De cursus begint dinsdag 7 februari 2023, is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 – 21.45 in de voormalige Groen van Prinsterenschool aan Frans Halsstraat 1.

Alpha is een introductie in het christelijk geloof die nu ook in Sliedrecht wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. (Stockfoto)

In elf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een maaltijd. Hét moment om elkaar te ontmoeten en op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Daarna wordt een hoofdstuk van de Alpha behandeld. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de betrokkenen met elkaar doorpraten in kleine gespreksgroepen.

Aanmelden
Alpha geeft je volgens de organisatoren de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Er is ruimte voor vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers en aanmelden hier online of neem contact op met Frans Willemsen, tel. 06-54383195, e-mail: f.m.willemsen@solconmail.nl. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld