Netwerkbijeenkomst Open Coffee Drechtsteden

HENDRIK-IDO-AMBACHT / SLIEDRECHT – Wie in de gelegengenheid is, is donderdag 6 oktober 2016 van 09.00-11.00 uur welkom bij Open Coffee Drechtsteden. Naast een nieuwe netwerkbijeenkomst is er een masterclass met als titel: ‘Hoe kun je als succesvolle ondernemer op topniveau presteren in business, gezondheid, rust en balans?’

Alle ondernemers uit de drechtstedengemeenten, waar ook Sliedrecht onder valt, zijn welkom bij Open Coffee Drechtsteden. (Foto Open Coffee Drechtsteden)

De locatie is Cultureel Centrum Cascade aan Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht. Op het parkeerterrein bij Cultureel Centrum Cascade is voldoende gratis parkeerruimte.

Zeepkist en netwerken
Na een inloop neemt er iemand op de zeepkist plaats om zich te presenteren. Je krijgt maximaal 1 minuut om jouw verhaal te vertellen. Dat is rond 09.30 uur. Daarna kan er tot 10.30 uur worden genetwerkt. Open Coffee Drechtsteden heeft als doel het verbinden van ondernemende mensen, bedrijven en organisaties die representatief zijn voor en een afspiegeling vormen van ondernemend Drechtsteden. Voor het inspirerende netwerkplatform (om samenwerkingen te realiseren) zijn inmiddels tientallen aanmeldingen binnen.

Masterclass
Om 10. 30 uur kun je deelnemen aan een masterclass die wordt gegeven door Agnes Vleugel, High-End Result coach bij Inner Stance. Inner stance is de houding die je aanneemt in het leven. Het geeft aan hoe jij je leven leidt, welke keuzes je maakt en hoe je ‘bent’ ten opzichte van jezelf, anderen om je heen en de uitdagingen die op je pad komen. Deze masterclass is voor iedere ondernemer die meer grip en balans wil hebben in zijn of haar zakelijk – en privé leven. Wat is ervoor nodig om impact te maken op je persoonlijke en zakelijke leven? Meer rust, overzicht en succes creëert de pijlers in je leven.

Meedoen?
De toegang tot de Open Coffee Drechtsteden is gratis en je mag altijd iemand meenemen. Koffie en thee is voor eigen rekening. Wie zich wil aanmelden, kan dat hier doen. De volgende Open Coffee Drechtsteden zijn donderdag 3 november 2016 en donderdag 1 december 2016. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld