Shop in Shop mogelijkheid bij KSM Steigerhout

SLIEDRECHT – KSM Steigerhout aan de Rembrandtlaan 7 gaat de mogelijkheid bieden voor de formule Shop in Shop. In het pand naast de bestaande winkel (voorheen Leo Reijnders – red.) kan een gedeelte worden gehuurd. 

De naam zegt het al. Meerdere winkels in één winkel. Je ziet het steeds vaker zoals bijvoorbeeld in grote warenhuizen. Zij verhuren een stukje winkel aan bepaald merk. KSM Steigerhout volgt dit voorbeeld in Sliedrecht. (Foto KSM Steigerhout)

Het volledige pand wordt door KSM Steigerhout gehuurd en zij willen jou als winkelier, webshophouder of producent een stukje ruimte in de winkel aanbieden. Dat kan zijn een kast, tafel, zuil, plank of iet anders. De nieuwe winkel willen ze inrichten in de stijl living, lifestyle en gifts.

Product uitstallen
Iedereen die op dit gebied producten verkoopt, kan een stukje winkel huren. Nieuw is het fenomeen niet. Er verschijnen steeds vaker nieuwe winkels met alleen het shop in shop concept dus één winkelruimte, waar een ieder zijn of haar product kan uitstallen. De verkoop vindt dan plaats door de winkelhouder die een overzicht bijhoudt welk product van wie wordt verkocht.

Interesse?
Belangstellenden kunnen contact opnemen met KSM Steigerhout. Dat kan per e-mail: info@ksmsteigerhout.nl (prijzen en voorwaarden worden dan toegestuurd). 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld