Japans restaurant Oishi Fusion

Negen Sliedrechters krijgen alsnog koninklijke onderscheiding

SLIEDRECHT – In Sliedrecht zijn vrijdagmiddag 3 juli 2020 negen koninklijke onderscheidingen uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in partycentrum De Lockhorst. Door de coronamaatregelen was dit uitgesteld. 

Op afstand vanwege de coronamaatregelen werd buiten een foto gemaakt. Onderscheidingen waren er voor de heer Blokland, de heer De Winter, de heer Tanis, mevrouw Van den Enden-Van Houwelingen, de heer Van der Waal, mevrouw Kalkhoven-Zwart, de heer Van Horssen en mevrouw Van Heukelom-Vlot. Mevrouw Buijs-Stroo kreeg haar onderscheiding thuis uitgereikt. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Wnd. burgemeester Dirk van der Borg (CDA) sprak lovende woorden over de enorme inzet van de diverse decorandi: “Het is prachtig om op deze middag de lintjesregen alsnog te laten plaatsvinden. Het was een feestelijk moment om diverse inwoners écht in het zonnetje te zetten.” Alle decorandi geven hun krachten op allerlei plaatsen in de Sliedrechtse samenleving, op vrijwillige basis. De uitreikingen van de acht onderscheidingen aan de leden van de vrijwillige brandweer vindt later dit jaar plaats tijdens een avond van Brandweer Sliedrecht.

1 gedachte over “Negen Sliedrechters krijgen alsnog koninklijke onderscheiding”

  1. Kijk de gedecoreerden daar trots staan! En niet ten onrechte.
    Iedereen van harte gefeliciteerd met deze welverdiende onderscheiding!
    En als ik het goed begreep zijn jullie allen nog volop “in touw” met het vrijwilligerswerk, waar je met hart en ziel aan bent verbonden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld