Najaarsfair bij De Voorhof met kraampjes en open terras

SLIEDRECHT – In en om De Voorhof aan Middeldiepstraat 4, naast de Gereformeerde Kerk, wordt zaterdag 26 november 2022 tussen 10.00 – 14.30 uur een najaarsfair georganiseerd met verschillende kramen en een koffie- en lunchmoment op het open terras. Deze activiteit wordt een aantal keer per jaar gehouden.

De opbrengst van de koffie en het eten zijn bestemd voor de herinrichting van De Voorhof. Er komen deze periode een aantal acties bij elkaar, zoals een speculaasactie en een fruitactie. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Naast koffie, thee en lunch zijn er kraampjes om de decemberinkopen te doen. Je kunt terecht voor boeken, spullen van Sliedrecht, herfstgroen, sieraden, kerstkaarten, cadeautjes, puzzels, spellen, iets lekkers van de bakker, dekentjes, kerstspullen en meer. Dit alles tegen bijzonder schappelijke prijzen. Zo is het voor iedereen aantrekkelijk. Er zijn (kerst) kaarten te koop die gemaakt zijn van eerder gebruikte kaarten. Deze duurzame kaarten zijn kosten weinig en zijn dus goed voor de portemonnee, maar zeker ook voor het milieu.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld