SOJS wil met sport- en spelaanbod wijken bezoeken

SLIEDRECHT – Het spelen van spelletjes en dus bewegen is gezond. Het kan ook ontzettend leuk zijn! Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) biedt kinderen van de basisschool de mogelijkheid om naar de wijk waar je woont te komen met een uitdagend sport- en spelaanbod. Een verzoek kan je nu doen.

Om kinderen van 6 t/m 12 jaar te stimuleren tot bewegen, trekt het team van SOJS op uitnodiging de wijk in om kinderen aan te sporen tot bewegen. (Foto SOJS)

Speel je graag met vriendjes en vriendinnetjes buiten in de straat of in het speeltuintje en kun je wat extra uitdaging gebruiken? SOJS komt graag naar jullie toe op de woensdag en vrijdag middagen vanaf 7 t/m 23 december 2022. Er zijn per middag twee momenten waarop SOJS langs kan komen, Dat is van 13.30 – 14.30 uur of van 15.00 – 16.00 uur.  

Uitnodigen?
Als je SOJS wilt uitnodigen. dan kan dat door een e-mail te sturen naar: [email protected] Vermeld daarin je naam, de locatie en je telefoonnummer. SOJS vraagt dan of jullie dan alle buurtkinderen, vriendjes en vriendinnetjes willen regelen om langs komen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld