100×100 meter oliebollen zwemmen weer mogelijk

SLIEDRECHT – Na een periode van corona en de bekende onzekerheid wordt vrijdag 30 december 2022 voor de zesde keer de 100×100 meter oliebollen zwemmen gehouden in bronbad De Lockhorst aan Sportlaan 1. De aanvang is 18.30 uur; omkleden is mogelijk vanaf 18.00 uur. 

Teams kunnen zich vanaf nu aanmelden. (Archieffoto bronbad De Lockhorst / Optisport Sliedrecht)

Tijdens deze training wordt maximaal 100 x 100 meter (minder mag ook) gezwommen om op een sportieve manier het jaar af te sluiten. Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een oliebol.

Samenstelling
Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal acht personen die in estafette deelnemen. Hoe vaak je per 100m afwisselt mag je zelf bepalen. Er zwemt van een team altijd maar één persoon tegelijk. Heb jij geen team, maar wil je wel een minimaal tien keer 100 meter mee zwemmen? Dan ben je natuurlijk ook welkom. Er zwemmen nooit meer dan tien personen tegelijk in één baan.

Meedoen en kosten
Aanmelden kan vanaf nu. Mochten er teveel aanmeldingen zijn, dan kom je op een wachtlijst. De normale toegangsprijs voor banenzwemmen wordt gerekend aan de kassa. Die is € 5,80 per zwemmer. Je kunt je opgeven tot donderdag 26 december 12.00 uur.  Na-inschrijving is alleen mogelijk als er nog ruimte is. Jongeren onder de 16 jaar moeten eerst toestemming vragen aan hun ouders/zwemtrainer of zij mee kunnen en mogen doen. Je ontvangt een e-mail als je inschrijving is ontvangen. Inschrijven kan hier online.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld