Muziekworkshop met nieuwe docent

SLIEDRECHT – Stichting Open Jeugdwerk heeft opnieuw een introductieavond gepland voor de muziekworkshop. De workshop die in september zou beginnen, werd gecanceld. De vaste docent van de muziekworkshop, Randy Hoekwater, was een koffie- en theecafé begonnen en kon de cursus niet meer geven. De nieuwe docent is Ed de Jong. De introductieavond begint maandag 2 november 2015 om 19.00 uur.

De muziekworkshop bestaat uit de onderdelen zang, (bas)gitaar, zowel elektrisch als akoestisch, en drum. Ook kun je als band een uur begeleiding krijgen. (Foto S.O.J.S.)

Jeugdwerk laat belangstellenden deze avond zien wat de workshop inhoudt. Na de introductie volgen vanaf 9 november tien lessen in een kleine groep. Tijdens de introductieavond worden groepen al ingedeeld op niveau. De workshop wordt afgesloten met een eindpresentatie in de concertzaal van jongerencentrum Elektra.

De Jong
Nieuwe muziekdocent Ed de Jong is afgestudeerd als popdocent aan het conservatorium in Rotterdam en werkte jarenlang bij de SKVR Popschool in Rotterdam. De Jong speelt verschillende instrumenten.

Jongerencentrum
Zowel de introductieavond als de muziekworkshop worden gehouden in jongerencenrum Elektra. De kosten voor de gehele workshop bedragen € 50,00 voor jongeren van 8 t/m 26 jaar en voor deelnemers ouder dan 26 jaar € 65,00. Meer informatie over de introductieavond en de muziekworkshop is te vinden op de website van S.O.J.S.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld