Muziekkorpsen brengen taptoe ‘Droom van een fan’ op terrein ASVZ

door Peter Donk 
SLIEDRECHT – Vijf korpsen namen zaterdagavond 8 juni 2024 deel aan de taptoe ‘Droom van een fan’ op het terrein van ASVZ locatie Merwebolder aan de Touwbaan. Verstandelijk beperkten drumband Blij met Muziek uit Haarlem, traditioneel jachthoornkorps Garde Jagers, Show & Marchingband Jong D.V.S. uit Katwijk, Jong Advendo uit Sneek en de M.E.T.R.O. Band uit Scheveningen. 

Donkere wolken pakten zich samen net voor aanvang van de taptoe, daarna viel er een bui en was het weer droog. En dat was natuurlijk fijn voor de optredende muzikanten. Dit is Blij met Muziek. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

Taptoe Droom van fan
ASVZ zet zich in om mensen met een beperking te ondersteunen om het gewone leven te ervaren. En muziek speelt daarin een belangrijke rol. Daarom heeft de stichting Droom van een Fan besloten om een taptoe voor hen te
organiseren. Daarmee ging een droom van bewoners van ASVZ in vervulling.

Tekst gaat verder onder foto.

Belangstelling
Ze waren met tientallen naar het taptoeterrein gekomen, een grote afgezette parkeerplaats op het zorgcomplex. Samen met hun begeleiding, familieleden en vrijwilligers zaten ze op stoelen te genieten. De verschillende musici brachten een gevarieerd programma en speelden meerdere muziekstukken. Veel inwoners van Sliedrecht woonden de muzikale avond niet bij. Het evenement was mede mogelijk gemaakt door de stichting Sliedrecht en Cultuur.

6 gedachten over “Muziekkorpsen brengen taptoe ‘Droom van een fan’ op terrein ASVZ”

  1. Wat jammer dat verwanten en familie niet wisten dat dit evenement zou plaatsvinden!!

  2. mis korps uit sliedrecht. leuk voor mensen op merwebolder terrein.
    blij met muziek is enigste korps neem ik aan met verstandelijk beperkte mensen in NL?
    was taptoe vor de doel groep denk geen uitnodiging ging naar nabije buren.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld