Muziekcafé Candlelight: ‘Oktoberfeesten in Über Duitse setting’

SLIEDRECHT – Het Oktoberfest in Sliedrecht is onverminderd populair en daarom organiseert muziekcafé Candlelight voor de achtste keer de Oktoberfeesten in Über Duitse setting. Vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober 2023. “Denk vooral aan Bratwursten, Heidi’s en lederhosen. Maar ook aan een feesttent met lange houten banken, diverse artiesten en heel veel liters bier”, zegt organisator horecaondernemer Dennis Speksnijder.

Naast een mega feesttent, biergarten en foodtrucks. Konden we niet meer onder de Schirmbar uit. Dat was de grote hit van 2022 en zal zeker niet ontbreken dit jaar op het terrein. Speksnijder: “Wel nieuw dit jaar is de karaoke-bar. Het zal geen standaard karaoke zijn.” (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Vrijdagprogramma
Sinds 2022 is de feestlocatie op het terrein achter bronbad De Lockhorst en is er er een extra dag aan vastgeplakt. De vrijdag avond heeft als thema ‘De Foute Party’. Speksnijder: “Nieuw dit jaar! Er wordt gelijk flink uitgepakt met artiesten als Mental Theo, FeestDj Ruud, Vieze Jack, ’t Feestteam FeestDj Toob en de ABBA tributeband. De deuren gaan open vanaf 17.00 uur en het feest duurt tot 1.00 uur.

Zaterdagprogramma
Het echt Oktoberfest op zaterdag wordt elk jaar weer groter en traditioneler met o.a. Schlagerband Die Powerhosen, Thorsten von Liepe Biesterfeld en FeestDj Carlo. Verder een heus orkest en als klap op de vuurpijl de zangeres Marloez Atemlos. De deuren gaan om 14.00 uur open en de feestelijke opening is om 16.00 uur. De tent sluit op zaterdag om 23.00 uur.

Entreebewijs
Je kunt je nog aanmelden, maar de ervaring leert… wees er snel bij! Voor kaarten en mogelijkheden voor groepen, zoals het reserveren van een van de zevcntig tafels met eten, zie de website van het evenement in Sliedrecht. Tickets voor vrijdag kosten €20,- / en zaterdag €25,–

Plaats een reactie

*=Verplicht veld