Man met de hamer krijgt geen kans tijdens 23e wielerrit Spa-Sliedrecht

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Na 200 kilometer sleuren en stampen op de pedalen bereikten 68 deelnemers op zaterdag 16 september 2023 na de toertocht Spa-Sliedrecht de finish aan de Oosterbrugstraat. De tweedaagse wielerrit werd al voor de 23e keer gehouden. De weersomstandigheden waren aanmerkelijk beter dan de editie van vorig jaar.

De saamhorigheid onderweg was optima forma. Mede door het fantastische wielerweer was de koers van dit jaar er een om in te lijsten. Er werd in verschillende groepen een aantal etappes gereden. De laatste etappe vanuit Gorinchem wordt altijd in één groep gereden. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Afgelopen vrijdag 15 september 2023 vertrokken de renners in een grote bus met fietsaanhanger richting België. Na aankomst werd de traditionele groepsfoto gemaakt. Daarna ging het serieuze werk van start. Hellend vlak in de Vlaamse Ardennen vergde alles van kuiten en bovenbenen. Een overnachting in Sittard zorgde ervoor dat de accu voor de tweede dag weer helemaal was opgeladen. Ook de tweede dag zat de spirit er volop in. Met krachtige pedaalslagen werd koers gezet naar het eindpunt: Profile Kramer ‘de Fietsspecialist’. Daar werden ze in de armen gesloten door familie en vrienden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld