Mogelijk uitzonderlijk vervoer rijdt voetpad aan gruzelementen

SLIEDRECHT – Een voetpad tegenover Het Plaatje nabij Baanhoek / Deltalaan is volledig vernield en moet worden hersteld. Mogelijk is dit dinsdagavond 28 november 2023 gebeurd, toen daar zwaar verkeer heen reed. 

De vernielde stoep. Het zou dinsdagavond even na 21.00 uur zijn veroorzaakt. Het is niet bekend of de schade bij de gemeente Sliedrecht is gemeld. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Op sociale media uiten tientallen bewoners hun ongenoegen en zeggen al langer in conclaaf te zijn met de gemeente Sliedrecht over de verkeerssituatie aan Baanhoek / Molendijk. Volgens hen rijdt er te zwaar, veel groot vrachtverkeer en er wordt volgens de bewoners te hard gereden. Ook is Baanhoek favoriet als sluiproute voor (vracht)verkeer als het verkeer op de snelweg A15 vaststaat.

5 gedachten over “Mogelijk uitzonderlijk vervoer rijdt voetpad aan gruzelementen”

  1. Stoep Wilhelminastraat ook kapot gereden bel je gemeente we kunnen niks doen moet via die fix weet ik wat voor app lekker persoonlijk zwaar transport kan gewoon via water vanuit ihc

  2. Fixi bellen,maand geleden melding gemaakt in Menuet van uitgereden lantaarnpaal door zware vrachtwagen.Niets mee gedaan,kregen melding dat ze de vrachtwagen niet meer hadden aangetroffen,joh.
    Heeft totaal geen zin😳

  3. Ook in smalle straten denderen zeer zware vrachtwagens gewoon door. Dit geeft ook scheuren in huizen. Zelfs een verkeersbord met verboden voor vracht verkeer wordt gewoon genegeerd.
    Bij melding aan de gemeente is er geen gehoor. Laatst zelfs bij een Sliedrechts bedrijf die totaal de omgeving negeerde met zwaar vrachtverkeer. Na melding aan het bedrijf werd er gemaild “er is ons geen verbod bekend”. Terwijl aan beide kanten van de weg een verkeersbord staat. Gemeente reageert totaal niet. Waar zit hun interesse?

  4. Ja echt niet normaal. Ook bij de stoep aan de geulstraat/molendijk regelmatig zeer groot verkeer en stoeptegels die dan los of kapot gaan.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld