Met SOJS op pad tijdens herfstvakantie

SLIEDRECHT – Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht heeft voor de herfstvakantie weer verschillende activiteiten in petto.

Dinsdag
Onder begeleiding van de jongerenwerkers wordt dinsdag 20 oktober 2015 met een bus naar Duinrell en het Tikibad gereisd. De vereiste minimale leeftijd voor deze activiteit is 14 jaar. De kosten bedragen € 17,50 per persoon en daar is het busvervoer en entree bij inbegrepen. De activiteit gaat door bij minimaal 20 deelnemers. Stipt om 10.00 uur vertrekt de bus vanaf jongerencentrum Elektra.

Woensdag
SOJS organiseert in samenwerking met Optisport woensdag 21 oktober 2015 een zaalvoetbaltoernooi voor de jongeren van 12 t/m 15 jaar. Deelnemers kunnen zelf een team samenstellen van 5 of meer personen. Het toernooi begint om 12.00 uur in de sportzaal van bronbad De Lockhorst en afhankelijk van het aantal deelnemende teams loopt dit door tot uiterlijk 16.00 uur. De kosten per deelnemer is € 3,50. Na het toernooi kun je gratis zwemmen.

Donderdag
Donderdag 22 oktober 2015 staat er lasergamen en karten op het programma in de Merwehal in Dordrecht. De vereiste minimale leeftijd voor het lasergamen is 8 jaar en voor het karten 12 jaar. Om 14.00 uur wordt op de fiets vertrokken vanaf de Stationsweg (voor de veiligheid niet via de dijk -red.). Dat gebeurt onder begeleiding van jongerenwerkers. De inschrijvingskosten moeten vooraf worden betaald en bedragen € 4,– (lasergamen) en € 8,– (karten). 

Belangstellenden kunnen zich voor 16 oktober a.s. aanmelden bij Henk en Jeroen (Jongerencentrum Elektra, Stationsweg 4, 1ste etage). Kosten voor de bovengenoemde activiteit dient vooraf te worden betaald. Voor eventuele vragen, bel Henk of Jeroen (0184-414273) of mail naar [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld