Meerdere winkels open ‘boven A15’ op Koopzondag

SLIEDRECHT – Bij een aantal bedrijven op de bedrijventerreinen Nijverwaard en het Noordoostkwadrant is het zondag 2 oktober 2016 koopzondag. Koopzondag geldt in Sliedrecht alleen voor bedrijven ‘over de A15’. 

Bij Kwantum is het de laatste dag van heropenings-aanbiedingen (na de brand). De meeste ondernemers brengen niet of nauwelijks onder de aandacht dat ze open zijn. Niet alle zaken op de Woonboulevard Sliedrecht zijn zondag open. (Foto Sliedrecht24)

Niet alle woonwinkels doen aan koopzondag mee. Sommige ondernemers in Sliedrecht zijn bang klandizie te verliezen als ze hun deur op zondag openzetten. Kwantum is open vanwege de heropening en biedt daarom producten aan voor actieprijs. Ook kan je terecht bij o.a. Loods5 en is Rofra Home geopend. 

Geen verwijzing
In het dorp zelf is koopzondag niet toegestaan. Opvallend is dat Woonboulevard Sliedrecht zelf aan de koopzondag nauwelijks aandacht besteedt. Er is een speciale pagina waarop slechts de datum staat, maar geen opvallende verwijzing op de homepage. Ook geen bord bij de afslag Sliedrecht-West. De volgende koopzondag is 6 november 2016. 

10 gedachten over “Meerdere winkels open ‘boven A15’ op Koopzondag”

  1. Heerlijk rustige zondag gehad zonder dat het me een cent heeft gekost. Hoofd weer kunnen resetten en nu weer heerlijk werken. Medelijden met al die mensen die op zondag op een woningboulevard hun ontspanning moeten zoeken. Moeten al die winkels echt perse open voor ons plezier?

  2. @redactie, dat zou mooi zijn. Als iedereen dan zou melden dat ze open zijn is dat helemaal mooi. Je zou denken dat bijv. Leen Bakker open zou zijn maar nee hoor: gesloten….

  3. Beste heer/mevrouw Nederlof, de Casa Trend was tot 17.00u. open. Ik denk de rest ook. Nu een beetje late reactie maar misschien nuttig voor de volgende koopzondag in Sliedrecht. Nog een tip: overal gratis toegang, mooi meegenomen in deze dure tijden haha

Plaats een reactie

*=Verplicht veld