Japans restaurant Oishi Fusion

Mannenkoor Ichthus treedt op in De Doelen

ROTTERDAM  / SLIEDRECHT – Het Chr. Sliedrechts Mannenkoor Ichthus treedt zaterdag 25 juni 2016 op in de grote zaal van De Doelen in Rotterdam. Dit doen ze samen met het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor. De aanvang is 19.30 uur.

Chr. Sliedrechts Mannenkoor Ichthus tijdens een uitzending van Nederland Zingt in Haarlem. (Foto Chr. Sliedrechts Mannenkoor Ichthus)

Naast het Chr. Sliedrechts Mannenkoor Ichthus o.l.v. Martin Zonnenberg werken aan het programma mee Arjan en Edith Post (trompet), Wim (dirigent koor, orgel en piano) en Wilbert Magré (orgel en piano) en Erica Vogel (dwarsfluit). 

Projectkoor
Dit jaar is het 150 jaar geleden dat Johannes de Heer in Rotterdam werd geboren. Dit vormt de aanleiding voor de oprichting van het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor. Een landelijk projectkoor dat eerder dit jaar al concerten gaf in uitverkochte kerken in Apeldoorn in de Loolaankerk, in Gouda in de Sint Jan en  in Kampen in de Bovenkerk. De slotmanifestatie is in Rotterdam – de geboorteplaats van Johannes de Heer – in concertgebouw De Doelen. De uitgevoerde liederen en psalmen worden samengebracht op een cd. Het project staat onder muzikale leiding van Wim en Wilbert Magré uit Elburg.

Kaarten
Kaarten voor het concert kosten € 20,00. Vanuit Sliedrecht vertrekken er bussen naar De Doelen in Rotterdam. Een buskaart kost € 7,00. Via de website van het Chr. Sliedrechts Mannenkoor Ichthus kunt u kaarten bestellen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld