Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Internetomroep RTV Holland zoekt programmamakers

SLIEDRECHT – Altijd op zoek naar talent en mogelijk met ervaring. Dé Nederlandse internetomroep RTV Holland zoekt voor een aantal programma’s presentatoren-samenstellers. 

Beschik je over een thuisstudio met een internetverbinding en heb je bovendien presentatie-ervaring met kennis van zaken? Meld je aan! (Foto RTV Holland)

“Onze naamtitels staan vast, net als wat voor soort programma er gemaakt moet worden. Inhoudelijk zijn de makers helemaal vrij en dat werkt bijzonder goed. We werken in een enthousiast team en plezier bij het radio maken, staat voorop. Bij ons gaan werk, gezondheid en privé voor alles. Dat motiveert programmamakers actief te zijn. Omdat we minder non-stop programma’s willen, zoeken we mensen die deze uitzendingen willen maken”, licht programmaleider Peter Donk toe. Naast programma’s in de studio is RTV Holland regelmatig ergens op locatie te vinden.

RTV Holland zoekt programmamakers/samenstellers (M/V) voor:

  • ‘De Hollandse Kerk’ (zo. 09.00-11.00 uur, herh. 18.00-20.00)
  • ‘Holland Klassiek’ (zo. 21.00-23.00 uur)
  • ‘Holland wordt wakker!’ (ma. t/m vr. 07.00-09.00 uur)
  • ‘Ik hou van Holland’ (ma. t/m vr. 09.00-12.00 uur)
  • ‘Als de avond valt’ (ma. t/m vr. 18.00-21.00 uur)
  • ‘Nieuws uit Nederland’ (za. 18.00-18.30 uur)
  • ‘Ook dit is Holland!’ (za. 19.00-20.00 uur, ruimte voor nieuw talent)

 

RTV Holland
Dé Nederlandse internetomroep bestaat sinds juli 2014 en zendt sinds half november 2014 constant uit. De studio staat in Sliedrecht. De omroep richt zich 24/7 met de programma’s op luisteraars binnen Nederland en op Nederlanders die voor korte of langere tijd in het buitenland wonen. RTV Holland is een stichting en werkt uitsluitend met vrijwilligers, die in hun vrije tijd programma’s maken. Vaak vanuit hun thuisstudio. Een groot aantal heeft een ruime ervaring in de journalistiek of in de omroepwereld. De inkomsten van RTV Holland komen uit reclame en van leden van de ‘Club van 100’. RTV Holland werkt lokaal samen met Sliedrecht24.

Aanmelden
Wie meer informatie wil of interesse heeft, kan zich aanmelden per e-mail: info@rtvholland.nl Geef je ervaring en motivatie aan en welk programma je denkt te willen maken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld