Japans restaurant Oishi Fusion

Historische Vereniging Sliedrecht op braderie

SLIEDRECHT – De Historische Vereniging Sliedrecht (HVS) doet zaterdag 11 juni 2016 mee aan de Braderie Kerkbuurt. De kraam staat voor het Sliedrechts Museum.

Er worden DVD’s aangeboden, interessante periodieken en het fraaie fotoboek “Havenkwartier Toen en Nu”. (Foto via HVS)

Deze steeds actieve vereniging biedt uit haar collectie een aantal nieuwe boekwerken aan zoals het onlangs verschenen fotoboek over de vroegere Wijk A met verklarende onderschriften.

Vaderdag
Nieuw is de uitgave “Boeren en hun Boerderijen”, een ontdekkingsreis in de vroegere boerenstand van Sliedrecht. Het in 1981 uitgegeven eerste periodiek van de HVS is gereproduceerd is een leuk cadeautje voor vaderdag. Leden van de HVS vindt u bij de kraam en zij zijn altijd bereid voor een praatje het geven van informatie over het Baggerdorp.

Nieuwe leden
De vereniging kan ook nog wel wat nieuwe leden gebruiken. Wie een hobby zoekt, kan kan zich oriënteren op de vele mogelijkheden die de HVS biedt. De HVS heeft ook een indrukwekkende website.

2 gedachten over “Historische Vereniging Sliedrecht op braderie”

  1. Tijdens de braderie is de nieuwste uitgave in de serie ‘Sliedrechtse Middenstanders’ te koop. Dit keer gaat het om de Sliedrechtse slagers en de sigarenhandelaren. Het boekje met veel fotowerk is samengesteld door Bas Lissenburg. Eerder verschenen boekjes over de bakkers, caféhouders, boeren, melkboeren, kruideniers en groenteboeren.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld