Mannen vroeg uit de veren voor gezamenlijk ontbijt

SLIEDRECHT – Op het programma stond voor de vroege zaterdag 25 september 2021 een Mannenontbijt (M/V), dat betekent dat vrouwen die nieuwsgierig waren ook welkom waren, maar zij waren er niet. Wel zo’n 45 mannen. 

Tientallen mannen hadden zich aangemeld voor het gezamenlijk ontbijten op het vroege tijdstip. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24) 

Voorafgaand was er een gebedsdienst. Die begon even na 06.30 uur. Daarna ‘schoven’ allen aan de ontbijtstatafels in het pad tussen de Grote Kerk en het dienstgebouw aan Kerkbuurt 131. Het was zelfbediening. Er was voldoende te eten, brood en fruit. Het ontbijt werd georganiseerd voor de ‘verbinding’. Velen zien elkaar bij het naar de kerk gaan, maar dit was meer een samenzijn en elkaar even wat beter leren kennen. In het kader van het ‘Zeven Dagen Feest’ van de Hervormde Gemeente Sliedrecht zijn er deze week verschillende activiteiten.

2 gedachten over “Mannen vroeg uit de veren voor gezamenlijk ontbijt”

  1. Het was een “Mannenontbijt”, Jo
    Tien tegen één, dat er wel een contact is uitgekomen, verbonden met……, voor een bakkie koffie en kennismaking met de vrouw(en)
    Die hebben trouwens hun eigen “verbindingen” in de Hervormde Gemeente, dus dat zal wel goed zitten. En mannen en vrouwen zitten in de kerk al jaren niet meer gescheiden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld