Man op straat gereanimeerd met hulp van personeel traumahelikopter

SLIEDRECHT – Een man is kort voor 13.00 uur donderdag 4 november 2021 op de Parallelweg onwel geworden en gereanimeerd. Hij zat als passagier in een auto, die ter hoogte van een kruispunt stopte en alarm sloeg. Hulpdiensten snelden toe, waaronder ook de traumahelikopter. Verschillende mensen waren getuige doordat ze op dat moment passeerden.

Met hulp van agenten en medisch personeel van de traumahelikopter wisten medewerkers van de ambulance een reanimatie in gang te zetten. Het kruispunt was tijdelijk geblokkeerd. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht gebracht. De trauma-arts van de helikopter ging mee in de ambulance. Het verkeer was door de hulpverlening deels gestremd op de Parallelweg. Het is niet bekend hoe het met het slachtoffer is.

2 gedachten over “Man op straat gereanimeerd met hulp van personeel traumahelikopter”

 1. Hoi Axel,
  Het heeft even geduurd maar het gaat weer redelijk
  Hoop over een niet te lange tijd weer in Sliedrecht te fietsen 😉👍
  Dank voor je zorgen en alle hulpverleners
  Groet René

 2. Beste mensen,

  Ik zou graag willen weten hoe het met het deze persoon gaat, we waren helaas getuige toen we passeerde. Wat een ellendige toestand om te zien met zoveel alarmdiensten eromheen. Heel veel sterkte voor de betrokkenen en zeker voor familie.

  A. van der Starre

Plaats een reactie

*=Verplicht veld