Locatie sporthal in beeld voor uitbreiding bij Residentie Drechtstreek

SLIEDRECHT – In een brief aan het personeel van Senioren Residentie Drechtstreek is bekendgemaakt dat een haalbaarheidsonderzoek voor een derde locatie in volle gang is. “Het zou mooi zijn als sporthal De Valk, die achter onze huidige locatie vrij gaat komen en bijna zeker afgestoten gaat worden door de gemeente, voor deze nieuwbouw beschikbaar zou kunnen komen”, schrijft interim-directeur Ton van den Bersselaar aan zijn medewerkers. 

Senioren Residentie Drechtstreek wil graag uitbreiden op de locatie aan de Valkweg, waar nu sporthal De Valk staat. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Er ligt volgens Van den Bersselaar ‘een mooie uitdaging in het verschiet’. Hij schrijft te hopen in 2022 meer zicht op de derde locatie te krijgen. Op dit moment bestaan Senioren Residentie Drechtstreek en Hof van Sliedrecht aan de Lijsterweg. 

Opvolger
Voor eind januari 2022 start de werving voor een nieuwe directeur-bestuurder, een opvolger voor de vertrokken Geert Tieman. Van den Bersselaar: “Er wordt nagedacht of het wel een fulltime dienstverband moet worden, mede gezien de managementuitbreiding op facilitair gebied.” Huurders en medewerkers worden bij de benoeming betrokken. De sollicitatieronde naar een nieuwe manager facilitaire zaken wordt volgens Van den Bersselaar ook eind deze maand afgerond. 

4 gedachten over “Locatie sporthal in beeld voor uitbreiding bij Residentie Drechtstreek”

  1. Sorry waarom moet er een derde locatie komen meer rijkere bejaarden?
    Weet hof van sliedrecht is heel duur mogenlijk drechtstreek ook,dus jan met pet kan niet betalen de huur enz?

  2. Wel bijzonder dat een interne memo, alleen gericht aan het personeel, bijna letterlijk op deze site komt. (en dit is ook niet de eerste keer).

Plaats een reactie

*=Verplicht veld