Oishi Fusion

Liveblog ‘Winter in Sliedrecht’

SLIEDRECHT – Online krant Sliedrecht24 brengt de winterpret en overlast in beeld in een liveblog, dus heb je een mooie sneeuw- of ijsfoto gemaakt óf informatie rond de winterperiode, mail deze naar de redactie. Ook de Sliedrecht24-fotografen schieten de mooiste plaatjes voor dit liveblog. Elke dag wordt een liveblog ‘Winter in Sliedrecht’ geplaatst.

‘Winter in Sliedrecht’, een beeld van zaterdag 13 februari 2021. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Insturen kan uitsluitend per e-mail. Stuur je foto met de naam van de maker naar: [email protected]

22.52 uur:

17.26 uur:
Mijnvideomaker.nl maakte deze dronevideo boven Sliedrecht. (Video via Wim van Vliet)

16.38 uur:
In wijk Baanhoek-West hebben ze ook een ‘ijsbaan’ en daar waren veel bezoekers. (Foto B. Bierman)

16.29 uur:

16.08 uur: 
Niet iedereen is lid van de ijsclub. Op het ijsbaanterrein aan de Lijsterweg is het voor leden. Niet-leden binden elders de schaatsen onder, zoals hier zaterdagmiddag jong en oud ijsplezier beleven op de Leeuweriksingel. (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

16.00 uur:
De sneeuw bedenkt nog deels dit beeld. Deze ‘dame’ wacht op de aangekondigde invallende dooi, maar gaat nog een vorstnacht tegemoet. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

15.52 uur:

15.22 uur:
Zelfs met twee kleine kindjes nog in de wagens kun je als volwassenen zo genieten. (Foto Otilly Goosens)

15.20 uur:

12.47 uur:

12.41 uur:

11.52 uur:
De baan op het ijsbaanterrein aan de lijsterweg. De gemeente Sliedrecht heeft afgelopen week afspraken gemaakt met het ijsbaanbestuur, zodat ze in het weekend open kunnen zijn. Er mogen volwassenen schaatsen in groepjes van twee, maar alleen op anderhalve meter afstand. Kinderen jonger dan 17 jaar mogen wel in grotere groepen schaatsen. Het ijsbaanbestuur heeft de baan alleen voor leden opgesteld. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Plaats een reactie

*=Verplicht veld