Oishi Fusion

Kinderen Leeuweriksingel krijgen afgepakte slee terug

SLIEDRECHT – De woensdagavond door enkele jongens meegenomen slee van kinderen aan de Leeuweriksingel is vrijdagavond 12 februari 2021 teruggebracht. Dat bevestigt een bewoonster. Details zijn verder niet bekendgemaakt.

Het ging om deze slee. De bewoners hoopten dat de jongens zich schuldig zouden voelen en hoopten ook dat zij de slee terug zouden brengen. (Foto eigenaar slee)

Een bewoonster, die het woensdag zag gebeuren, is nog achter de jongens aangerend, maar dat mocht toen niet baten. Online krant Sliedrecht24 publiceerde er over en nu is de slee terug. “We hadden het al niet meer verwacht maar erg blij mee!”, zegt een betrokkene. 

5 gedachten over “Kinderen Leeuweriksingel krijgen afgepakte slee terug”

  1. Kunt u een voorbeeld geven, want hier kunnen we niet veel mee. Misschien toch wat meer artikelen lezen en ook columns! We plaatsen als onafhankelijke online krant uiteenlopende artikelen. Inhoudelijke reacties worden altijd toegelaten. Verder willen we je verwijzen naar de pagina ‘Van de redactie’#vraagenantwoord

  2. Geachte redactie,

    Ik wil dit wel nader toe lichtten,
    Er bestaan bij ons en bij veel mensen in Sliedrecht dat de redactie ogenschijnlijk soms lijkt in opdracht te schrijven en of reacties toe te laten die gewenst zijn door de gemeente echter degene die waar de gemeente een ander belang heeft worden verwijderd.

  3. Juist ja mag heel sliedrecht en omstreek mag weten,dat jullie zelf bepalen welke reacties er worden bewaard en niet. Heb al een paar keer reacties geplaatst alles word gehaald. Dit zijn gewoon cartel praktijken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld