Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Leerlingen voelen zich thuis op nieuwe VSO-locatie

SLIEDRECHT – Het is nog maar een goede week, maar toch! De leerlingen van de nieuwe VSO locatie van school Bleyburgh zijn inmiddels gewend aan hun nieuwe school. Vrijdag 11 september 2015 ging het gebouw open met een nieuwe uitstraling. 

Directeur Ton Munnik van school Bleyburgh (links) en wethouder Hans Tanis (SGP-CU) bij de onthulling van nieuwe look. (Foto school Bleyburg)

De nieuwe locatie is gelegen aan de Professor Kamerlingh Onneslaan 187 in Sliedrecht als buren van het Griendencollege. Trots is de school op de zo mooi ingerichte klaslokalen en de nieuwe prachtige praktijklokalen, die voldoen aan de eisen van deze tijd.

Trots en positief
De openingsdag zullen ze niet snel vergeten. “Op deze feestelijke dag kregen de leerlingen verschillende workshops aangeboden. Tijdens de workshops werden ook corsages en hapjes gemaakt voor de officiële opening op deze dag. Ouders, familieleden, oud collega’s en buurtbewoners waren uitgenodigd om de nieuwe school te komen bezichtigen. De leerlingen mochten de ouders rondleiden door hun nieuwe school en dansen op de muziek van de DJ. De reacties waren zeer positief”, zegt directeur Munnik. Ouders waren enthousiast over de aankleding en uitstraling van de nieuwe school. “Een echte middelbare school’ zei één van de aanwezige vaders.”

Bedankt!
VSO locatie van school Bleyburgh ‘Onderwijs met zorg samengesteld’ bedankt Rotary Sliedrecht (technieklokaal), Kiwani Dordrecht (kooklokaal), stichting Noortje (bedrijfskleding) en Lions Alblasserdam (voor het plein) voor hun geweldige bijdrage. Tijdens deze druk bezochte opening liepen leerlingen van het VSO rond om de gasten te voorzien van hapjes en drankjes. De leerlingen waren geheel in stijl gekleed in de nieuwe catering kleding.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld