Leerlingen basisschool De Akker krijgen visles

SLIEDRECHT – Met het doel om kinderen op jongere leeftijd enthousiast te maken voor de natuur rond,  het water en de vissport geeft Sportvisserij Nederland lessen op scholen. Donderdag 24 mei, dinsdag 29 en donderdag 31 mei worden daarom lessen gegeven op basisschool De Akker. In de middag wordt er gevist langs de Leeghwaterstraat met drie verschillende klassen.

Leerlingen van De Akker krijgen de komende weken visles. SportvisserijNederland stelt al het materiaal, dus ook de hengels, kosteloos ter beschikking. 

Het ochtendprogramma heeft een theoretisch karakter, en In de middag wordt er gevist. Alle medewerkers helpen mee als vrijwilliger. Het is erg leuk om een hele klas met kinderen aan het water te zien, die druk bezig zijn om te proberen een visje te vangen”, zegt vrijdag 19 mei 2018 vismeester Arie Gramsma van Sportvisserij Nederland, Federatie Zuidwest Nederland.  

2 gedachten over “Leerlingen basisschool De Akker krijgen visles

  1. Ook word er medewerking verleend door de hengelvereniging De Voorn uit Sliedrecht met verschillende vrijwilligers die hun eigen vismiddag laten schieten voor de jeugd.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld