Groep 8 Oranje Nassau wint BankBattle 2018

SLIEDRECHT – De BankBattle van Rabobank Merwestroom is woensdag 16 mei 2018 gewonnen door groep 8 van cbs Oranje Nassau. In een race tegen de klok gingen 20 groepen 8 van 15 verschillende basisscholen uit de regio de strijd met elkaar aan. Dat bericht vrijdag 18 mei 2018 Rabobank Merwestroom. 

De winnaars! Groep 8 van CBS Oranje Nassau. (Foto Rabobank Merwestroom)

Groep 8 van CBS Oranje Nassau wist als eerste in poule A de eindopdracht op de juiste wijze af te ronden. Groep 8 van de Koningin Wilhelminaschool in Hardinxveld-Giessendam was de snelste groep in poule B.

Tactiek en samenspel
De winnende klassen worden getrakteerd op een Jump Party bij JUMP XL in Rotterdam. Als dank voor de fanatieke inzet van alle deelnemende leerlingen, mogen deze op uitnodiging van Rabobank Merwestroom gaan zwemmen in Bronbad De Lockhorst. Door het uitvoeren van verschillende opdrachten en het beantwoorden van vragen probeerden de groepen zo snel mogelijk de code van de digitale Bankbattlekluis te kraken. Na het openen van de kluis stond ze een spannende eindopdracht te wachten. Alles draaide om tactiek en goed samenspel. 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld