Japans restaurant Oishi Fusion

Laatste nieuws rond coronamaatregelen in Sliedrecht

SLIEDRECHT – Ook vandaag, zondag 24 mei 2020, bericht de redactie van Sliedrecht24 over de coronamaatregelen in Sliedrecht. Het laatste nieuws over terug naar het ‘nieuwe normaal’, ontwikkelingen en afgelastingen staan in het onderstaande artikel, als liveblog #dag73 opgesteld. Dit artikel wordt de hele zondag aangevuld. 

Nieuws melden rond corona uit Sliedrecht? Stuur een e-mail naar: info@sliedrecht24.nl

21.56 uur
Het Nationaal Baggermuseum aan Molendijk 204 is vanaf woensdag 3 juni 2020 weer open. Maximaal mogen dertig personen toegelaten worden in Nederlandse musea. Er zijn maatregelen getroffen, zoals looprichtingen en de onderlinge afstand. De BaggerPraktijkTuin is vanaf 6 juni elke zaterdagmiddag open van 13.00 tot 16.00. De tuin is grondig schoongemaakt en alle baggeropstellingen zijn in bedrijf. In het Koetshuis heeft het schaalmodel van de snijkopzuiger ‘Mark 2’ een opknapbeurt ondergaan. De Sliedrechtse onderneming Van Vliet heeft als sponsor schoon rivierzand aangevoerd. Baggerdemonstraties kunnen weer uitgevoerd worden. De Jong Pijpleidingen Sliedrecht, sponsor van het Baggermuseum, heeft materialen geleverd om voldoende afstand te kunnen houden tussen de bezoekers en balie voor informatie en kaartverkoop.

13.12 uur
Opnieuw vandaag geen actuele COVID-19-cijfers van de Dienst Gezondheid en Jeugd ZHZ. Waarom de doorgifte van cijfers sinds Hemelvaartsdag zijn gestopt, wordt niet gemeld.

12.33 uur

10.46 uur

10.02 uur

00.00 uur
Het laatste coronanieuws uit Sliedrecht van zaterdag 23 mei 2020, vind je hier online. Elke dag heeft Sliedrecht24 een liveblog over de coronamaatregelen in Sliedrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld