Japans restaurant Oishi Fusion

Laatste nieuws rond coronamaatregelen in Sliedrecht

SLIEDRECHT – Ook vandaag, zaterdag 23 mei 2020, bericht de redactie van Sliedrecht24 over de coronamaatregelen in Sliedrecht. Het laatste nieuws over terug naar het ‘nieuwe normaal’, ontwikkelingen en afgelastingen staan in het onderstaande artikel, als liveblog #dag72 opgesteld. Dit artikel wordt de hele zaterdag aangevuld. 

Nieuws melden rond corona uit Sliedrecht? Stuur een e-mail naar: info@sliedrecht24.nl

13.39 uur
Opnieuw vandaag geen actuele COVID-19-cijfers van de Dienst Gezondheid en Jeugd ZHZ (reden Hemelvaartsweekend???)

13.39 uur
Tweet Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid krijgt kritiek…

12.32 uur
De Wereldwinkel aan de Van Goghstraat is weer open. De afgelopen twee maanden was deze gesloten vanwege de coronamaatregelen. “Nu mogen we gelukkig weer openen. We hebben voorlopig onze openingstijden aangepast, en wel dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk ben je van harte welkom om ons mooie kado-assortiment te bekijken en een kopje fair-trade koffie staat klaar”, zegt Jan Fonteine van de Wereldwinkel.

Ben je niet in de gelegenheid om te komen, kijk hier op de website. Afgelopen weken is deze helemaal bijgewerkt met de nieuwste producten. (Foto Wereldwinkel)

10.08 uur

00.00 uur
Het laatste coronanieuws uit Sliedrecht van vrijdag 22 mei 2020, vind je hier online. Elke dag heeft Sliedrecht24 een liveblog over de coronamaatregelen in Sliedrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld