Japans restaurant Oishi Fusion

Bossage in brand in professorenbuurt

SLIEDRECHT – Brandweer Sliedrecht is vrijdagavond 22 mei 2020 voor een buitenbrand uitgerukt. Aan de achterzijde van de Prof. Kamerlingh Onneslaan bluste de brandweer bossage. Vrijwel zeker is sprake van brandstichting.

Hier blust de brandweer bossage. (Foto Ruben van der Sterren / Sliedrecht24)

Bij de Prof Lorentzlaan stond het ‘blauw van de rook’. Alles wijst op brandstichting. Er werd ‘middelbrand’ gemaakt, waarschijnlijk voor de waterwinning. Brand van bossage komt niet vaak voor. Wel moet de brandweer regelmatig uitrukken voor branden in ondergrondse afvalcontainers. 

2 gedachten over “Bossage in brand in professorenbuurt”

  1. Het kan zijn van een brandende sigaret die weg gegooid is? Het is ook een speelplek van jonge kinderen. En van de week kwamen mijn kinderen thuis met het verhaal dat er 2 andere kinderen met een vergroot glas aan het proberen waren fikkie te steken… het is gissen want op het moment zijn de ondergrondse containers ook weer de pineut met grote regelmaat. Vaak is het zo dat de dader op het kerkhof ligt.. Erg jammer… soms zou je willen dat de handjes van de daders er aan vast geplakt blijven zitten zodat je ze eens te pakken krijgen…

  2. Hemelvaarsdag hielden de bewoners een barbeque hier, met open vuur. Niet goed afgesloten of gedoofd ?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld