Kruispunt Ouverture in april 2016 klaar

SLIEDRECHT – Het kruispunt Ouverture / afslag A15 moet volgens planning in april 2016 klaar zijn. Dat schrijft de gemeente Sliedrecht in de ‘planning in hoofdlijnen’. Eind augustus 2015 wordt het project aanbesteed. 

Hier komt het kruispunt Door de nieuwe inrichting van Ouverture – A15 kunnen bewoners van Sliedrecht en Papendrecht straks makkelijker en veiliger van en naar de A15. (Foto Sliedrecht Vandaag / Joop Hartog)

Media september volgt dan de definitieve gunning van het project. Voor december staat de vergunningaanvraag en fasering op de planning.

Verkeerslichten
Bij de Ouverture komt een T-kruising met verkeerslichten die het verkeer van en naar de A15 regelen. Verder komen bij de afrit van de A15 naar de Ouverture drie rijstroken: twee richting Sliedrecht en één richting Papendrecht. Voor verkeer naar de A15 blijft één rijstrook beschikbaar. Om het verkeer tijdens de spits zo goed mogelijk te laten doorstromen, worden de verkeerslichten bij de Ouverture gekoppeld aan twee verkeerslichten op de Parallelweg.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld