Kramen voor kerstmarkt beschikbaar

SLIEDRECHT – Op 18 en 19 december 2015 organiseert het bestuur van de  Kerkbuurt een kerstmarkt.  Ondernemers en organisaties kunnen voor deze markt alvast een kraam reserveren. 

Het Merwedeplein wordt deze twee dagen ondergedompeld in winterse sferen, waarbij ook aan de jeugd wordt gedacht. (Foto Sliedrecht24)

Reuring 
Anne de Vries, voorzitter van het bestuur van de Kerkbuurt: “Tijdens deze kerstmarkt staat beleven centraal. Naast kraampjes is er ook aandacht voor andere vormen van vertier. Zo willen we twee dagen lang meer reuring in het dorp brengen.”

Kraam
Alle ondernemers en organisaties uit Sliedrecht zijn welkom een kraam te huren. Mensen die interesse hebben, kunnen dat voor 20 september 2015 kenbaar maken via [email protected]. Er geldt een maximum aantal deelnemers.

Kerstpakket
Er zijn bedrijven, die het leuk vinden om hun personeel, tijdens deze kerstmarkt zelf hun kerstpakket te laten samenstellen. Daarvoor zullen speciale muntjes worden gemaakt. Mensen die hierin zijn geïnteresseerd, kunnen ook dat tot 20 september 2015 kenbaar maken via [email protected]. Ook hiervoor is een maximum aantal deelnemers vastgesteld.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld