Komende dagen kermis op parkeerterrein achter bronbad De Lockhorst

SLIEDRECHT – Niet op het Burgemeester Winklerplein, maar op het parkeerterrein achter bronbad De Lockhorst staat van donderdag 28 t/m woensdag 3 november 2021 weer kermis. Donderdagmiddag om 16.00 uur is de opening. 

Niet op het Burgemeester Winklerplein, maar ‘over de A15’ dus, bij bronbad De Lockhorst staat de kermis. (Archieffoto Brenda Donk / Sliedrecht24)

Dat bericht dinsdagmiddag Edwin Vader van de Sliedrechtse kermis. De exploitant kreeg maandag 25 oktober 2021 de vergunning. “En dus was het snel schakelen, want we konden niet op het Burgemeester Winklerplein staan vanwege de markt. Het was geen vrije keus”, vertelt Vader. Nu staat de opstelling dus bij het bronbad. De kermis is elke dag om 14.00 uur open en sluit om 23.00 uur. Uitgezonderd vrijdag en zaterdag, dan sluit de kermis om 23.30 uur. Ondanks dat de activiteiten ‘boven de A15’ plaatsvinden, is de kermis op zondag dicht. 

5 gedachten over “Komende dagen kermis op parkeerterrein achter bronbad De Lockhorst”

 1. Ik krijg de indruk dat, zeker als het dit soort onderwerpen betreft, de politiek niet wenst te reageren via Sld24, ook niet met gewone uitleg. Soms gebruikt men het Kompas om in een column duidelijk te maken dat ze goed bezig zijn.

  Voorstel: in elk verkiezingsprogramma komt te staan: verantwoording afleggen aan bevolking via alle beschikbare kanalen…..dus ook het veelgelezen Sld24. Neem gewoon besluiten maar licht ze toe. Dat is uw taak.

  Het is natuurlijk van de zotte dat men Sliedrecht 24 gewoon links laat liggen. Die vragenlijst, daar heb ik op alle vragen Sliedrecht24 ingevuld. Stond gewoon niet genoemd??

 2. Na “niet bouwen over het spoor” en “hoogbouw in ons dorp niet hoger dan de grote kerk” gaat nu het volgende PRO Sliedrecht – kroonjuweel “de kermis hoort op het Winklerplein” bij het grofvuil. Hoeveel lak kun je aan de grootse niet kerkelijke fractie in ons dorp hebben?
  Hoewel …. ik zie nergens meer reacties van mijn oud partij-genoten.
  Hebben jullie de moed al opgegeven?

 3. Wat een misser weer om de kermis wederom buiten het centrum te situeren. Deze variant was toch al lang bestempeld als
  ‘ slechtste keuze ooit ‘?
  Welke onbenullen hebben dit op hun geweten? En vooral waarom?
  Want zelfs al woon ik er bijna bovenop en ervaar ik zeker enige overlast, vind ik toch:
  Kermis hoort in het centrum en dan moeten andere belangen, 1 x per jaar, maar even wijken !

 4. Hoe is het mogelijk???
  Staat die kermis weer helemaal bij de lockhorst.
  Een kermis hoort midden in een dorp te staan.
  Voor iedereen gemakkelijk te bereiken.
  Dat de markt er staat is in het verleden nooit een probleem geweest. de markt ging gewoon een straatje verder staan. Kinderen kunnen dus niet alleen naar de kermis. s’avons weer vroeg donker.

  Wat een blunder!!!!

 5. Kermis hoort in het centrum van een dorp,dat is gezellig en beter voor de omzet van de
  exploitanten…
  De markt kan gewoon naar de Jac. Catsstraat zoals andere jaren,
  Het is niet handig voor de wat jongere kinderen om alleen naar de locatie de Lockhorst te gaan,
  plus is er vaak rottigheid bij die locatie omdat sociale controle ontbreekt…

Plaats een reactie

*=Verplicht veld