Klachten over vastlopen verkeer nabij viaduct A15 Sliedrecht-Oost

SLIEDRECHT – De opstoppingen voor de verkeerslichten op de Rivierdijk bij het viaduct A15 Sliedrecht-Oost gaan steeds meer mensen storen. Dat blijkt uit verschillende reacties op sociale media en klachten die bij de redactie van online krant Sliedrecht24 binnenkomen.

Een andere afstelling van de verkeerslichten na eerder uitgevoerde werkzaamheden afgelopen week zijn mogelijk de oorzaak. Weggebruikers roepen de gemeente op om actie te ondernemen en de doorstroming te verbeteren. Anderen vragen zich af wat er toch aan de hand is. (Foto René van den Bos)

7 gedachten over “Klachten over vastlopen verkeer nabij viaduct A15 Sliedrecht-Oost”

 1. He gemeente doe eens wat sta bij de watertoren op de stoplichten te wachten. Klachten worden. Al lang genoeg genegeerd door jullie volgens mij en meerdere sliedrechters

 2. De file op de Rivierdijk staat nu om 16:14 uur tot aan de Thorbeckelaan en rijdt heel langzaam! Er kan nu toch onderhand wel iets aan gedaan worden!!

 3. als we ’t dan toch over het verkeer in Slied hebben, in de ochtendspits (730-800) beginnen met het legen van de containers op een drukke doorgaande weg, de stationsweg, getuigt nu ook niet echt van veel inzicht. En nee, niet eenmalig, maar structureel. Waarom niet beginnen in de wijken? Of na 8u?
  Verkeer stond vast tot ver bovenop de dijk en de rembrandlaan in…

 4. Volgens onze kids stonden er vanmiddag rond 17.15 zo’n 85(!) auto’s voor de stoplichten tussen ong de watertoren en snelweg

 5. Al een aantal keer op het viaduct, richting Rivierdijk, voor een rood licht staan wachten terwijl alle overige richtingen op het zuidelijke kruispunt meerdere malen aan de beurt kwamen. Alsof de detectielussen niet zien dat er auto’s staan te wachten…

 6. Gevolg van de aanpassing van de A15? Verkeer over de A15 moet doorstromen dus verkeerslicht wellicht meer op groen? Met als gevolg op de dijk meer rood.
  Zomaar twee vragen die ik hierbij heb.
  Dit brengt mij weer bij de procedure van de verbreding van de A15. Dit werd gezien als een van de vruchten van onze Wethouder Tanis. Echter zonder kritisch te kijken stond de raad hierbij te juichen. In de bezwarenprocedure door de gemeente 1 punt in gebracht: de ontsluiting onder de A15 ter hoogte van de Lijsterweg.
  Bewoners hadden meer kritische punten en waren ook vasthoudender – tot de Raad van de State toe. De gemeente keek weg en was in een roes.
  De gemeente had ook kunnen zien dat de verkeersmodellen onduigdelijk waren en hierop kunnen reageren. De gemeente had bewoners die hier wel aanmerkingen op hadden kunnen steunen. Niets van dat alles. Dan hebben we nu iets met gebakken peren waarvan ik overtuigd ben dat we die in gezamelijkheid hadden kunnen voorkomen en tot een beter plan hadden kunnen komen. Beter voor Sliedrecht, beter voor weggebruikers, beter voor Rijkswaterstaat. Kortom beter voor mens, milieu en mobiliteit.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld