Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Keuze uit ruim 5.000 kerst- en relatiegeschenken bij Den Besten

SLIEDRECHT – Of het nu gaat om een leuk cadeautje bij een bedrijfsfeest of om een aardigheidje tijdens feestdagen… Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken aan Kubus 50 biedt je het hele jaar door de keuze uit een ruim assortiment van duizenden artikelen en soorten pakketten. Voor wie het niet verwacht, bestellingen van kerstpakketten worden nu (al) gedaan! Maar ook als je een barbecuepakket wilt samenstellen, een gadget zoekt of iets speciaals… stap binnen of maak een afspraak! Kijk ook in de vernieuwde online webshop.

Aan het roer van dit bedrijf staat Annelies den Besten. “Elke relatie moet onderhouden worden en vraagt om aandacht. Laten weten hoe belangrijk iemand is, doe je door het geven van een mooi geschenk.” (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De definitie van een goede relatie is volgens Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken een relatie waar je vaker zaken mee wilt doen en waarmee je graag op de goede voet blijft. “Met de keuze uit ruim 5.000 kerst relatiegeschenken in ons assortiment is er voor ieder wat wils. Laat je begeleiden door een van onze adviseurs of kom langs in onze showroom!”, zegt Annelies den Besten.

Mogelijkheden
Den Besten is dé specialist op het gebied van kerstpakketten en relatiegeschenken. Voor de uniekste cadeaus kun je bij hen terecht. Den Besten: “Klanten geef je meteen een sterk beeld van je bedrijf met een gepersonaliseerd relatiegeschenk, zoals een paraplu of een custom made usbstick. Bekijk onze mogelijkheden online of neem contact met ons op. We zoeken graag samen het perfecte geschenk!”

Afspraak
De showroom van Den Besten is dagelijks geopend op werkdagen van 08.30 – 17.00 uur. In overleg wordt de deur uiteraard ook geopend op andere tijdstippen. Maak daarvoor een afspraak. Annelies den Besten: “Wil je meer weten over onze kerstpakketten en relatiegeschenken of heb je andere vragen? We staan klaar om je te ontzorgen. Neem contact met ons op.” Dat kan hier online, door te bellen met tel. 0184 – 611628 of stuur een e-mail naar: info@denbesten.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld