Oishi Fusion
VeiligGoed

Kerst op straat rond Dr. Langeveldplein staat als een huis

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Op de avond vóór kerst – 24 december 2019 – werd in en rond de muziektent aan het Dr. Langeveldplein de zesde editie van ‘Kerst op straat’ verzorgd door een live band met drie zangers. Enkele honderden inwoners bezochten het evenement dat weer werd georganiseerd door kerkgenootschap LEEF!

De zang werd dit jaar verzorgd door Rebekka Elsinga, Anne-Wil Blokland en Robert de Bruin (van links naar rechts), ervaren zangers binnen hun eigen ‘LEEF!gemeenschap’. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Een live band met een fantastische sound met – zonder de overige musici tekort te doen – een geweldige trompettist. Het plein was ‘aangekleed’ met verlichte kerstbomen, er stonden verschillende vuurkorven en lichteffecten waren zichtbaar op het raadhuis. Een ambiance van gezellig samenzijn en genieten van winterse lekkernijen zoals erwtensoep, warme chocolade en kerstbrood.

2 gedachten over “Kerst op straat rond Dr. Langeveldplein staat als een huis”

  1. Ik was verbaasd dat er zo grote opkomst was, het plein 🎄🎄🎄🎄aangekleed met licht en kerstbomen.Moest even slikken .Dan erwtensoep,warme choco ,broodjes 🎄🎄knakworst gratis !fijne band je kon meezingen als je dat wilde ,oftewel een geslaagd evenement .🎄🎄🎄

Plaats een reactie

*=Verplicht veld