Kerst Drive Thru Heeren van Slydregt met sneeuw en glühwein

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Het was vrijdag 25 december 2020 – Eerste Kerstdag – een komen en gaan van klanten die hun kerstmaaltijd hadden besteld bij de Heeren van Slydregt aan het Stationsplein. Op de parkeerplaats naast het restaurant was een Drive Thru georganiseerd waar culinaire liefhebbers hun bestelling konden afhalen.

Een gezellig winterse sfeer bij de Kerst Drive Thru bij de Heeren van Slydregt. Enthousiaste bediening in foute kersttruien en een duim omhoog van de witte Teslarijder! (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Versierde kerstbomen, vuurkorven en een heuse sneeuwkanon zorgden voor een winters kerstsfeertje. In de keuken werd ondertussen op volle toeren gewerkt om alle bestellingen – zo’n 600 in getal – compleet mee te geven aan de hongerige ‘kerst-thuis-genieters’. De bestuurders en hun bijrijders werden alvast opgewarmd met glühwein of warme chocolademelk in de auto. Een DJ met mengpaneel maakte het geheel compleet met toepasselijke kerstmuziek.

7 gedachten over “Kerst Drive Thru Heeren van Slydregt met sneeuw en glühwein”

 1. Makkelijk scoren Ron! Is er een ondernemer die eindelijk eens wat doet in dit grauwe en saaie dorp en dan komt u met zo’n opmerking.

  De gemeente zijn zakkenvullers maar geven het ook niet graag uit bij een lokale ondernemer.

  Wij hebben het ook niet breed om een eetpakket te kunnen afhalen. Helaas is de werkgelegenheid in het dorp alleen weggelegd voor de happy few

 2. Niet iedereen met voldoende geld is ambtenaar… Mocht je echt alleen maar droog brood hebben in deze dagen, dan heb ik nog wel een bak erwtensoep voor je klaar staan.

  Zo te zien was het een gezellige drive thru, erg leuk gedaan in deze sombere lockdown/kerst periode.

 3. Ron, wat een belachelijke en jaloerse reactie… Met dit intelligentie-niveau zal je ook droog brood blijven eten…
  Een horeca-ondernemer die op een creatieve manier zijn hoofd boven water probeert te houden, moeten we zeer waarderen in dit dorp waar toch al niet veel te beleven valt…
  Hulde voor de Heeren!

 4. Zeker een hoop ambtenaren van de gemeente Sliedrecht als klant? Die hebben geld genoeg. Geniet ervan ambtenaren en laat je bewoners droog brood eten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld