Kerkgangers bezig met mega ‘Puzzle of life’

SLIEDRECHT – Bij de vrijzinnige geloofsgemeenschap Onze Roeping Getrouw aan de Kerkbuurt 157 wordt op dinsdag- en donderdagavond door een groot aantal kerkgangers gepuzzeld. In een zaal van het kerkgebouw ligt de ‘Puzzle of life’. 

Is de puzzel klaar, dan vormt het een moderne interpretatie van de schepping zoals het in het Bijbelboek Genesis staat beschreven. 

De puzzel van Royce B. McClure is officieel de grootste legpuzzel die momenteel te koop is. De indrukwekkende puzzel telt maar liefs 24.000 stukjes en is zo veelzijdig en veelkleurig als het leven zelf. Kun je puzzelen? Puzzel dan mee onder het genot van een kopje koffie! Je bent welkom om de ‘puzzel van het leven’ mee helpen oplossen.

Eenzaamheid
Het idee voor het maken van de puzzel komt van dominee Henk Hartogsveld. Tegen de Evangelische Omroep vertelde hij: “Ik vond het een mooi idee in een maatschappij met veel eenzame mensen. Ook in het zeer christelijke dorp Sliedrecht moet ik constateren dat er heel veel eenzame mensen zijn.” Als de puzzel is gelegd, dan heeft deze de afmeting van ruim 4.00m breed en is deze 1.60m hoog. Het zal als schilderij in de kerk een plaatsje krijgen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld